Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

30. 10. 2021 17:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 689 kJ / 2 316 kcal
Bílkoviny129,10 g
Tuky145,92 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,50 g
Sacharidy98,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl připravován dle webu prima.fresh.

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, povidla švestková, olej olivový, koření nové koření, rozmarýn čerstvý, pepř mletý, brambory, olej olivový, tymián, pepř mletý, česnek, cibule červená, protlak rajčatový, rajče, víno červené suché, tymián čerstvý, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yor0