Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitný chléb z pekárny

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 185 min

195 min (10 min příprava + 185 min tepelná úprava)

14. 11. 2021 21:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 462 kJ / 1 545 kcal
Bílkoviny37,10 g
Tuky16,67 g
Vláknina32,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy295,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Suroviny jsou uvedeny pro menší chléb, jelikož vydrží tak max. 3 dny. Větší bychom nestihly sníst.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KajaC KajaC

1. 12. 2023 19:47

Ze začátku jsem se bála, těsto bylo spíš taková lepkavá pasta. Ale pak 😁 No úžasné, chuťově výborné.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, med, ocet, olej, mouka žitná chlebová, sůl, kvasnice

TopRecepty.cz

Žitný chléb z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JGXl