Pšenično-žitný chléb

tejaja Kuchařka: tejaja

Domácí pekárna 3 názory

Suroviny

300 ml vody
2 lžíce oleje
1 lžíce medu
1 lžička soli
1/2 lžičky anýzu
1 lžička kmínu
1 lžička nastrouhané pomerančové kůry
360 g polohrubé mouky
200 g žitné mouky
14 g droždí
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárne dáme tekuté ingrediencie, potom vložíme sypké.

  2. Pečieme na programe SPRINT.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pšenično-žitný chléb

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    plotna ;-):-D Už to tam idem doplniť :-D

    Odpovědět

  • plotna plotna

    1 lyžička rasce. To mě dostalo.I když se u nás slovensky mluvilo dost často.Tak jsem honem nevěděla.Kmín je to.To jsem trdlo.:-):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tak to vyzkouším, jsem zvědavá, co udělá med v chlebíku - na chlebu ho miluju ;-):-p:-D:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: rasce pohankovo žitný chléb žitný chléb slovenský chléb co je rasce slovensky rasca žitný chléb recept chleb zitny slovenský chleba slovensky rasce recept na žitný chléb žitný chléb v domácí pekárně slovensky chleb recept povidla z domácí pekárny pohankovo zitny chleba co je slovensky rasce rasce slovenský co je to rasce recept žitný chléb domácí pekárna žitný chléb