Vanilkové hvězdičky
Jednoduché cukroví je hotové během chvíle a chutná skvěle. Cukroví krásně voní po másle a vlašských ořeších. Po upečení ho navíc obalíme ve vanilkovém cukru, který dodá příjemnou sladkost a vůni.
Suroviny pro 50 kusů
50kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 122 kJ / 2 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,01 g |
Tuky | 170,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 234,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkové hvězdičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aj7p
Moje poznámka
Vanilkové hvězdičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aj7p
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 33 minutami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 41 minutami
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 2 hodinami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 2 hodinami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 4 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 4 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 4 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
ořechy vlašské,
žloutek,
kůra citronová,
lusk vanilkový,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (6)
90 let?
Jj, trefila jste to skoro na den přesně
S tímto rcp mám vydání M. J. Sandtnerové ze 17. prosince 1931 (s věnováním)
No, nutno přiznat, že je to páté vydání...
(1. vydání je z roku 1924)