Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královská glazura

Královská glazura alias bílková poleva, poleva na perníčky. Tradičně se vyrábí z čerstvých bílků. V našem receptu vám ukážeme variantu se sušenými bílky a vodou. Tato poleva je stabilnější a dá se na ní krásně malovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

14. 12. 2021 20:55

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie15 150 kJ / 3 621 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 136 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy902,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Můj instagram: https://www.instagram.com/miska.kulicka/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr moučkový, bílek, voda, aroma, kypřicí prášek bez fosfátů

TopRecepty.cz

Královská glazura

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQnN