Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketová zemlbába-žemlovka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

7. 8. 2009 13:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 787 kJ / 1 144 kcal
Bílkoviny22,72 g
Tuky9,79 g
Vláknina15,83 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy236,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nepíšu množství rohlíků záleží podle velikosti pečící nádoby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

6. 10. 2011 21:06

magdalenka:Ten mám ráda zase já;-). Mělo by to být stejně dobré, někdo to tam psal, viď.

magdalenka magdalenka

6. 10. 2011 21:03

1974andrea: ja to vyskúšam v štrúdli...;-)

1974andrea 1974andrea

6. 10. 2011 21:02

Taky na to koukám s otevřenou pusou:-O:-)). To navrhnu tchyni, má ráda žemlovku, ale jablka letos nemáme vůbec, zato cuket... :-)):yes:

BILKOVAI BILKOVAI

6. 10. 2011 20:58

Ty brďo:-O:-O:-OCuketu mám ve špajzu, takže už vím, co s ní.:-K:yes:

magdalenka magdalenka

6. 10. 2011 19:53

Super nápad! :yes:

xjanax

6. 10. 2011 19:41

Dneska jsem otestovala.. je super,.. chlap se mě ptal kolik je v tom jablek, když věděl že jsem do toho dávala cuketu. Při odpovědi, že žádné koukal jak zjara a naznal, že je lepší jak jablečná :-) takže 1+

Betyna

11. 7. 2011 18:19

Dnes jsem objevila tento recept a +1 :yes: cuketu mám ráda na všechny způsoby, a žemlovku jsem z ní ještě nedělala, takže vyzkouším. Žemlovku peču na pečícím papíře a opeče se krásně dozlatova a nemusím vymazávat. Taky mám ráda žemlovku z vánočky, nejen z rohlíků nebo z tousťáku. :-K

MissTwiggy MissTwiggy

12. 12. 2010 18:34

jednodušší než používat nakrájené rohlíky, je vzít světlý toastový chleba! chuť je stejná a ušetří se spoustu času..obzvlášt do obdélníkové pečící formy jako mam já:-):-D

--ReNi--

18. 7. 2010 10:00

:yes::yes::yes:

jollka jollka

9. 8. 2009 20:01

Iljuso dej vědět jak chutnalo,dneska ho dělala kamarádka z práce a taky si pochvalovala:-p:yes:

jollka jollka

7. 8. 2009 16:39

Jani to mléko až nakonec a opravdu si pochutnáte ,:-p:yes:bych řekla že je lepší než s jablíčkama

Iljusa Iljusa

7. 8. 2009 16:21

Tedy Jollka - teď jsi mne úplně šokovala - to musím nechat kolovat mezi spolupracovnice - pěstitelky cuket + bodík:-O;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2009 16:17

Takže, Joli, to mléko až úplně nakonec s tím cukrem a vajíčkem, jo? Jinak se ty rohlíky nemočí do mléka, když je tam dáváš. Až na konec, chápu to dobře? Jinak, to je fakt super nápad!!!!!!:-!:-!:yes::yes::yes:Posílám 5 bodík!

Sodovka Sodovka

7. 8. 2009 15:37

Další prima receptík, jak využit cuketu. Žemlovku máme rádi, tak určitě tento recept vyzkouším. :-p. Krásné fotečky a dávám bodíka.:yes:

pipre pipre

7. 8. 2009 15:16

Také si myslím, že hlavně záleží na tom, jak se to okoření:-) a tím se dají nahradit jablka i cuketou:-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zemlbába recept zemlbába vaříme z cukety štrůdl z cukety vaříme s cuketou vaříme z cuket žemlovka cuketová buchta s jablky zemlbába z rohlíků vaříme žemlovku recept zemlbaba zemlbába žemlovka recept žemlovka recept recepty zemlbába vaříme s cukety štrúdl s cuketou zemlbába recepty recept na zemlbabu cuketový štrůdl buchtami z cukety

Suroviny: rohlík, máslo, cuketa, cukr, med, skořice, kyselina citronová, koření hřebíček, rozinky, ořechy, mléko, vejce, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Cuketová zemlbába-žemlovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Oyqr