Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketová zemlbába-žemlovka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

7. 8. 2009 14:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 787 kJ / 1 144 kcal
Bílkoviny22,72 g
Tuky9,79 g
Vláknina15,83 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy236,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nepíšu množství rohlíků záleží podle velikosti pečící nádoby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iness Iness

7. 8. 2009 16:15

Vypadá to dobře, kde je skořice to já můžu:-p. Dávám bodík:yes:

jollka jollka

7. 8. 2009 15:58

Je to fakt dobrý s tou směsí se dá udělat i štrůdl nerozpoznáte cuketu od jablek:-p,tento recept mě inspiroval cuketovou buchtou s drobenkou:-);-):-)):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zemlbába recept zemlbába vaříme z cukety štrůdl z cukety vaříme s cuketou vaříme z cuket žemlovka cuketová buchta s jablky zemlbába z rohlíků vaříme žemlovku recept zemlbaba zemlbába žemlovka recept žemlovka recept recepty zemlbába vaříme s cukety štrúdl s cuketou zemlbába recepty recept na zemlbabu cuketový štrůdl buchtami z cukety

Suroviny: rohlík, máslo, cuketa, cukr, med, skořice, kyselina citronová, koření hřebíček, rozinky, ořechy, mléko, vejce, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Cuketová zemlbába-žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Oyqr