Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 526 kJ / 2 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,29 g |
Tuky | 121,12 g |
Vláknina | 22,09 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 36,79 g |
Postup přípravy
k masu a podlijeme polovinou horkého vývaru, zakryjeme poklicí a vložíme do předehřáté trouby, na cca 2-2,5 hodiny. Dle potřeby podlijeme vývarem a dusíme do změknutí masa. Krok 4: V menší pánvi rozpustíme přepuštěné máslo nebo obyčejné máslo se lžičkou oleje, osmahneme malé cibulky a nakrájené žampiony. Přidáme do pekáče a promícháme, necháme pár minut (stále se vaří i vyndané z trouby), dochutíme solí a pepřem, nemusí se ničím zahušťovat. Podáváme se šťouchaným bramborem, kaší nebo s pečivem dle chuti.
Rozdělení vepřového masa: Jak využít jednotlivé části v kuchyni
Zveřejněno 24. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka se žampiony na sherry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXw4
Moje poznámka
Vepřová líčka se žampiony na sherry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXw4
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
špek uzený,
sádlo,
ghee,
cibule,
česnek,
cibulka,
mrkev,
bobkový list,
tymián čerstvý,
žampióny,
protlak rajčatový,
sherry,
sůl,
pepř mletý,
vývar hovězí
Komentáře (5)