Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min + doba uležení v chladničce

10 min (10 min příprava, + doba uležení v chladničce)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 740 kJ /
894 kcal
Bílkoviny5,48 g
Tuky92,71 g
Vláknina0,73 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,60 g
Sacharidy9,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapary nasekáme nadrobno, cibulku na jemná kolečka. Smícháme všechny suroviny, dochutíme a necháme v lednici uležet. Krok 2: Horké maso nakrájíme na plátky. Na talíři podáváme s vařenými bramborami, maso přelité remuládou. Krok 3: Podáváme se zeleninovým salátem. Já měla ledový salát, rajče, okurky a sladkokyselou zálivku.

Dělení hovězího masa. Přední bývá šťavnatější, zadní libové

Zveřejněno 11. 2. 2022

Poznámka autorky mika59

Je to takové oprášené retro jídlo, které se normálně podávalo v restauracích. Tenkrát s tatarskou omáčkou, je jen lehce vylepšené. Ale někdy, když nemáte chuť na rajskou a maso z polévky zůstane, je to příjemná změna.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RMB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RMB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vařené, majonéza, smetana zakysaná, hořčice, kapary, omáčka chilli sladká, šťáva citronová, cibulka jarní, sůl, pepř, cukr

Přidat fotografie receptu