Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí na hříbkách

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 6. 2013 13:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zůstalo mi celkem pěkné vařené maso z hovězího krku a neměla jsem chuť na omáčku, tak jsem udělala dušené.

Jako příloha, brambory nebo lze i rýži.

Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LenkaHor

12. 3. 2023 18:15

Výborné, doporučuji jako další přílohu špenát

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2016 23:52

:yes::yes::yes::yes:

Katy P.

8. 12. 2014 07:16

Teto, vyzkousim brzy:-p

Katy P.

8. 12. 2014 07:15

Teto, vyzkousim brzy:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 7. 2013 13:38

Alenko já bych si každopádně pochutnala:-p:yes::-KJá většinou podávám vařené hovězí jako předkrm,nebo menší svačinku se zavařenými hříbky:-)Ale takto připravené je to také moc príma:-p

Mila z Canady

1. 7. 2013 07:29

Dalsi vyborny recept na varene hovezi maso. Muj muz miluje koprovou omacku s knedlikem, a to ja nemusim, ale hovezi masicko s houbami, to je jine!! Zase pouziju Baby Portabelle, jsou krupkave a chutnaji jako ceske houby (o hribcich si tu muzu nechat akorat snit!) Houby MUSEJ byt vzdycky delane na kminu, kdyz nemam drcenej, umelu ho v kavomlynku-samozrejmne elektrickem! S cibuli to je horsi, ten muj "neji" cibuli, tak to sidim cibulovym praskem. Ale do gulasku a vsude jinde ji davam, akorat ji musim nakrajet ma VELICE malinke kosticky, aby se rozvarila. To v mladi jsem byla tak hodna, ze jsem mu omacky cedila a kousky masa oskrabovala. Ale uz jsme spolu 44 roku, takze jsem se naucila sidit a ani nahodou bych uz nespinila sitko!! A i tak ho tady jeste mam!!;-) Davam Ti :yes::yes::yes::-K:-p A brambory mam radsi nez knedlik.

rebeka rebeka

30. 6. 2013 18:05

Výborný nápad;-):-):-K:yes::yes:

ivulinka ivulinka

30. 6. 2013 18:04

Chutnalo by nám taky, dnes jsme měli něco podobného...:yes:

senky senky

30. 6. 2013 15:48

Určitě to bude dobrota:yes::yes: nedávno jsem dělala líčka na houbách, takže mám ještě chuť v paměti;-)

Pajaja

30. 6. 2013 15:30

Alenko, hovězí je moje nejoblíbenější maso! A Tvůj recept vypadá šťavnatě. . . :-p:-K+

jarka skrobakova

30. 6. 2013 14:50

Hovězí maso na hříbkách máme moc rádi :yes::yes::-p +4 :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 6. 2013 14:49

Alenko, dala bych si, dlouho jsme hříbky neměla:-p;-):yes:

alena.kyp alena.kyp

30. 6. 2013 13:24

yanull:Jani, taky do hříbků dávám kmín, bez něj by to nebylo ono;-), ale k hovězímu masu mám raději hodně pepře:-))

yanull yanull

30. 6. 2013 13:18

Vařené hovězí mám ráda a toto je Alenko dobrá volba, jen za sebe bych dala ještě drcený kmín, bez něj vařit neumím ;-):-p:-K+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi na hribkach hovězí maso na hříbkách vařené hovězí hovězí na hříbkách recept vařený hovězí krk recepty hovězí na hříbkách vařené hovězí recepty recept hovězí na hříbkách hovězí krk vařený dušené na hřibkách vepřove na hřibkach hovězí dušené na hříbkách recept na hovězí na hříbkách dušené hovězí na hříbkách vařené hovězí maso hovězí dušené na.hribkach hovězí krk na hříbkách varene hovezi maso na houbach dušeny hovězi krk hovězí maso na hříbkách s knedlíkem

Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, houba hřib, sůl, pepř mletý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vařené hovězí na hříbkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2qVW