Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí na hříbkách

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena.kyp alena.kyp

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle osmažíme cibuli do červena, přidáme houby, já jsem měla ještě loňské mražené, promícháme, zalijeme trochou vody, osolíme a přidáme mletý pepř. Krok 2: Na mírném ohni dusíme, až hříbky změknou. Pokud chcete více šťávy, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme trochou vody a provaříme.

Zveřejněno 30. 6. 2013

Poznámka autorky alena.kyp

Zůstalo mi celkem pěkné vařené maso z hovězího krku a neměla jsem chuť na omáčku, tak jsem udělala dušené.

Jako příloha, brambory nebo lze i rýži.

Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí na hříbkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2qVW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí na hříbkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2qVW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Výborné, doporučuji jako další přílohu špenát

:yes::yes::yes::yes:

Teto, vyzkousim brzy:-p

Teto, vyzkousim brzy:-p

Alenko já bych si každopádně pochutnala:-p:yes::-KJá většinou podávám vařené hovězí jako předkrm,nebo menší svačinku se zavařenými hříbky:-)Ale takto připravené je to také moc príma:-p

Mila z Canady 1. 7. 2013 06:29
Dalsi vyborny recept na varene hovezi maso. Muj muz miluje koprovou omacku s knedlikem, a to ja nemusim, ale hovezi masicko s houbami, to je jine!! Zase pouziju Baby Portabelle, jsou krupkave a chutnaji jako ceske houby (o hribcich si tu muzu nechat akorat snit!) Houby MUSEJ byt vzdycky delane na kminu, kdyz nemam drcenej, umelu ho v kavomlynku-samozrejmne elektrickem! S cibuli to je horsi, ten muj "neji" cibuli, tak to sidim cibulovym praskem. Ale do gulasku a vsude jinde ji davam, akorat ji musim nakrajet ma VELICE malinke kosticky, aby se rozvarila. To v mladi jsem byla tak hodna, ze jsem mu omacky cedila a kousky masa oskrabovala. Ale uz jsme spolu 44 roku, takze jsem se naucila sidit a ani nahodou bych uz nespinila sitko!! A i tak ho tady jeste mam!!;-) Davam Ti :yes::yes::yes::-K:-p A brambory mam radsi nez knedlik.

Výborný nápad;-):-):-K:yes::yes:

Chutnalo by nám taky, dnes jsme měli něco podobného...:yes:

Určitě to bude dobrota:yes::yes: nedávno jsem dělala líčka na houbách, takže mám ještě chuť v paměti;-)

Alenko, hovězí je moje nejoblíbenější maso! A Tvůj recept vypadá šťavnatě. . . :-p:-K+

Hovězí maso na hříbkách máme moc rádi :yes::yes::-p +4 :-K

Alenko, dala bych si, dlouho jsme hříbky neměla:-p;-):yes:

yanull:Jani, taky do hříbků dávám kmín, bez něj by to nebylo ono;-), ale k hovězímu masu mám raději hodně pepře:-))

Vařené hovězí mám ráda a toto je Alenko dobrá volba, jen za sebe bych dala ještě drcený kmín, bez něj vařit neumím ;-):-p:-K+1:yes:

Tématické fráze:
hovezi na hribkach, hovězí maso na hříbkách, vařené hovězí, hovězí na hříbkách recept, vařený hovězí krk, recepty hovězí na hříbkách, vařené hovězí recepty, recept hovězí na hříbkách, hovězí krk vařený, dušené na hřibkách, vepřove na hřibkach, hovězí dušené na hříbkách, recept na hovězí na hříbkách, dušené hovězí na hříbkách, vařené hovězí maso, hovězí dušené na.hribkach, hovězí krk na hříbkách, varene hovezi maso na houbach, dušeny hovězi krk, hovězí maso na hříbkách s knedlíkem

Suroviny:
maso hovězí, cibule, sádlo, houba hřib, sůl, pepř mletý, mouka hladká

Přidat fotografie receptu