Králičí stehýnka na zelenině
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,77 g |
Tuky | 24,57 g |
Vláknina | 61,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 974 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 84,25 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2022 06:33
29. 3. 2022 20:41
29. 3. 2022 06:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 35 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 36 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 36 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 40 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 46 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Králík je vyhledávanou pochoutkou. Jak jej naporcovat a v jakých receptech nejlépe využít
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, rajče, celer, pórek, paprika čerstvá červená, cibule červená, koření sumah, paprika sušená sladká, olej olivový, sůl
Králičí stehýnka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwyr
3 názory