Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špekáčky na černém pivu 2

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

11. 4. 2022 16:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 803 kJ / 1 865 kcal
Bílkoviny93,60 g
Tuky121,98 g
Vláknina37,72 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 6,17 g
Sůl15,00 g
Sacharidy85,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem si upravila z internetu.

Sterilovaná rajčata mám domácí a cherry kupuji v Lidlu, dovoz Itálie, ale můžou se dát i čerstvá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: špekáček, cibule, česnek, pivo černé, paprika, rajče cherry, rajče sterilované, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá, bazalka čerstvá, rozmarýn

TopRecepty.cz

Špekáčky na černém pivu 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yQVV