Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 854 kJ / 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,13 g |
Tuky | 68,51 g |
Vláknina | 31,07 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,33 g |
Sacharidy | 47,65 g |
Postup přípravy
Orestujeme dozlatova, přisypeme kmín a hlívu natrhanou na kousky, nesolíme. Dusíme 8-10 minut a necháme vychladnout. Krok 2: Chladnou směs rozmixujeme dohladka, nebo necháme kousky. Přidáme drobně nakrájenou druhou cibuli. Vmícháme všechny ostatní suroviny a dochutíme do lehce pikantní chuti. Podáváme s topinkami.
Zveřejněno 4. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Moje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Nejnovější recepty
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 20 minutami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 14 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 16 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 8 minutami
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 34 minutami
Extra rychlé lívance
m.medunova před 1 hodinou
Krůtí guláš
akalina1 před 3 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 12 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 14 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 14 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 14 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
slanina uzená,
olej,
cibule,
česnek,
hořčice,
omáčka worcesterová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (2)