Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlívová pomazánka na způsob tataráčku

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 10. 2022 13:08

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 854 kJ / 921 kcal
Bílkoviny16,13 g
Tuky68,51 g
Vláknina31,07 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,33 g
Sacharidy47,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poměr surovin je orientační, záleží na vaší chuti. Lze přidat česnek i do hotové pomazánky, nebo pikantnější hořčici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 10. 2022 08:27

:-)<3:yes::yes: to musí být dobrota, vypadá to velmi lákavě a určitě to brzy udělám :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hlíva ústřičná, slanina uzená, olej, cibule, česnek, hořčice, omáčka worcesterová, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kečup sladký, olej, sůl, pepř, kmín mletý

TopRecepty.cz

Hlívová pomazánka na způsob tataráčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xm3g