Jáhly s houbami a rajčaty
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 755 kJ / 1 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,58 g |
Tuky | 11,74 g |
Vláknina | 56,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 301,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2021 07:52
18. 10. 2016 19:50
Zuzana: Já děkuji za vyzkoušení a mám radost, že chutnalo
17. 10. 2016 19:40
Sice mi chyběla petželka ale i přes to vynikající :) děkuji
19. 3. 2013 14:21
Houby nemam rada takže jsem to nahradila jinou zeleninkou (brokolice,mrkev,cibulka a česnek na másle) výborná záležitost. Moje švagrová když jsem to koupila říkala že je to hnus že to dělala a nechutnalo jí to, tak jsem ji řekla že to zřejmě neumí udělat a když jsem jí dala zkusit tak se olizovala až za ušima.
3. 5. 2012 19:59
Brumi: Jé, tak to jsi mi udělala radost, děkuju
3. 5. 2012 19:49
Výborné! Jáhly jsem dnes měla poprvé a moc mi zachutnaly. Díky za recept.
10. 4. 2012 11:26
Hana: Tak to jsem moc ráda, že chutnalo
10. 4. 2012 11:05
mňam,lepší něž pokr z rýže
2. 4. 2012 21:24
jitka081: to budu ráda Dej pak vědět, zda chutnalo
2. 4. 2012 20:43
o víkendu vyzkouším :) vypadá to dobře :)
1. 5. 2010 16:29
mnam, mnam, mnam
15. 9. 2008 22:05
zizalko, veď to je ok, bylinky sypeme rovnako, to nie je chyba, ja skôr kvôli vysvetleniu k obrázku Bolo to skutočne výborné. K tým paradajkám, nelúpem ich nikdy, je v nich kopec minerálov a vitamínov. Ak je človek v poriadku, šupky nevadia, ak má problém, to je už iné, potom je lepšie lúpať
Ak máš ešte niečo s pšenom, tak prihraj recept
15. 9. 2008 21:31
Tejaja: krásná fotka, děkuji. Já vlastně část bylinek nechávám a taky sypu čerstvými nakonec, to jsem při přepisování receptu zapomněla napsat. Rajčata, pokud mám dost času, raději před tepelnou úpravou loupu, prý ta slupka může ve střevech způsobit jejich ucpání
, tak se raději snažím tomu předejít
15. 9. 2008 18:35
Tak večera uvarená a zjedená Pšeno bolo výborné, akurát bylinkami som posypala až nakoniec, kvôli vitamínom a paradajky nelúpem. Inak som robila presne podľa receptu, a určite budem opakovať, nemá to chybu
Vďaka za receptík
Škoda, že nemôžem hodnotiť 2x.
14. 9. 2008 19:49
zizalko, zajtra budem tvoj recept realizovať Napíšem dojmy
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Svíčková polévka s nudlemi
Přidáno před 48 minutami

Vepřové kostky na argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami

Mechový dort (se špenátem)
Přidáno před 20 hodinami

Salko roláda
Přidáno 21. 5. 2022 12:16

Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Přidáno 21. 5. 2022 07:40

Marocká květáková polévka s mandlemi
Přidáno 20. 5. 2022 20:23
Právě bylo uvařeno:

Vepřové kostky na leču
uvařil/a Kozlik213
před 32 minutami

Jablková buchta s tvarohem
uvařil/a Tjadja
před 41 minutami

Pizza jako z pizzerie
uvařil/a Petaja
před 1 hodinou

Zimní polévka z mrkve a červené čočky
uvařil/a Katymaty
před 1 hodinou

Ovocné péřové knedlíky
uvařil/a Daduse
před 2 hodinami

Kváskové lívance
uvařil/a Kika95
před 3 hodinami

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
uvařil/a vcastkov
před 14 hodinami

Halušky se zelím a uzeným
uvařil/a sabatova.daniela@tiscali.cz
před 15 hodinami

Zelí, houby a těstoviny z jednoho hrnce
uvařil/a Elivet
před 15 hodinami

Kynutý ovocný koláč s tvarohem
uvařil/a Ellen1
před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jahly recepty jáhly recepty výborné jáhly jáhly recept recepty jahly recept jáhly jáhly na sladko recept na jáhly recepty z jáhel jáhly recepty na sladko jáhly dietní recepty jak se vari jahly jahly-recepty jak uvařit jahly jáhle recept z jáhel recepty na jáhly recepty s jáhly jáhli jáhly příprava
Suroviny: cibule, olej, jáhly, vývar zeleninový, rajče, pažitka, nať petrželová, bazalka čerstvá, žampióny, sůl, pepř
Jáhly s houbami a rajčaty
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73YG
19 názorů