Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhly s houbami a rajčaty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2008 16:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 755 kJ / 1 614 kcal
Bílkoviny49,58 g
Tuky11,74 g
Vláknina56,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy301,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

23. 8. 2021 07:52

:yes::yes:<3:-K

zizala zizala

18. 10. 2016 19:50

Zuzana: Já děkuji za vyzkoušení a mám radost, že chutnalo :-K

Zuzana

17. 10. 2016 19:40

Sice mi chyběla petželka ale i přes to vynikající :) děkuji:-)

Poplik

19. 3. 2013 14:21

Houby nemam rada takže jsem to nahradila jinou zeleninkou (brokolice,mrkev,cibulka a česnek na másle) výborná záležitost.:-) Moje švagrová když jsem to koupila říkala že je to hnus že to dělala a nechutnalo jí to, tak jsem ji řekla že to zřejmě neumí udělat a když jsem jí dala zkusit tak se olizovala až za ušima.:yes::yes::yes::yes::yes::-D:-D

zizala zizala

3. 5. 2012 19:59

Brumi: :-)) Jé, tak to jsi mi udělala radost, děkuju :-K:-K

Brumi

3. 5. 2012 19:49

Výborné! Jáhly jsem dnes měla poprvé a moc mi zachutnaly. Díky za recept. :yes:

zizala zizala

10. 4. 2012 11:26

Hana: Tak to jsem moc ráda, že chutnalo :-K

Hana

10. 4. 2012 11:05

mňam,lepší něž pokr z rýže:-D

zizala zizala

2. 4. 2012 21:24

jitka081: to budu ráda :-K Dej pak vědět, zda chutnalo;-)

jitka081

2. 4. 2012 20:43

o víkendu vyzkouším :) vypadá to dobře :)

Lucasinka Lucasinka

1. 5. 2010 16:29

mnam, mnam, mnam :-K

tejaja tejaja

15. 9. 2008 22:05

zizalko, veď to je ok, bylinky sypeme rovnako, to nie je chyba, ja skôr kvôli vysvetleniu k obrázku:-D Bolo to skutočne výborné. K tým paradajkám, nelúpem ich nikdy, je v nich kopec minerálov a vitamínov. Ak je človek v poriadku, šupky nevadia, ak má problém, to je už iné, potom je lepšie lúpať:-D Ak máš ešte niečo s pšenom, tak prihraj recept:-)):-D:-D

zizala zizala

15. 9. 2008 21:31

Tejaja: krásná fotka, děkuji:-). Já vlastně část bylinek nechávám a taky sypu čerstvými nakonec, to jsem při přepisování receptu zapomněla napsat. Rajčata, pokud mám dost času, raději před tepelnou úpravou loupu, prý ta slupka může ve střevech způsobit jejich ucpání:-O, tak se raději snažím tomu předejít;-)

tejaja tejaja

15. 9. 2008 18:35

Tak večera uvarená a zjedená:-D Pšeno bolo výborné, akurát bylinkami som posypala až nakoniec, kvôli vitamínom a paradajky nelúpem. Inak som robila presne podľa receptu, a určite budem opakovať, nemá to chybu:-D:yes: Vďaka za receptík:yes::yes::yes: Škoda, že nemôžem hodnotiť 2x. :-D

tejaja tejaja

14. 9. 2008 19:49

zizalko, zajtra budem tvoj recept realizovať:-D Napíšem dojmy;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahly recepty jáhly recepty výborné jáhly jáhly recept recepty jahly recept jáhly jáhly na sladko recept na jáhly recepty z jáhel jáhly recepty na sladko jáhly dietní recepty jak se vari jahly jahly-recepty jak uvařit jahly jáhle recept z jáhel recepty na jáhly recepty s jáhly jáhli jáhly příprava

Suroviny: cibule, olej, jáhly, vývar zeleninový, rajče, pažitka, nať petrželová, bazalka čerstvá, žampióny, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jáhly s houbami a rajčaty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73YG