Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikáš ze zbylých brambor

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

21. 11. 2022 17:23

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 822 kJ / 1 152 kcal
Bílkoviny20,25 g
Tuky74,37 g
Vláknina15,06 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,50 g
Sacharidy94,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sladkou smetanu můžete vyměnit za zakysanou. Omáčka bude lehce do kysela. Je to rychlé a když zbydou brambory, chutné využití.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

21. 11. 2022 19:12

:-):-):-):-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, mouka hladká, slanina libová, máslo, smetana, vývar masový, koření nové koření, bobkový list, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Paprikáš ze zbylých brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYQo1