Timovo utopenci
Utopenci jsou klasika, na kterou má každý svůj vlastní recept. Někdo je krájí na kolečka, jiný pouze prořezává. Uvažujete-li o jejich přípravě, můžete vyzkoušet následující recept, základem je kvalitní uzenina a cibule, zalité octovým nálevem.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Timovo utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlEn
Moje poznámka
Timovo utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlEn
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 8 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 9 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
voda,
cukr,
ocet,
olej,
pepř čtyř barev,
ocet,
voda,
cukr,
koření nové koření,
pepř čtyř barev,
bobkový list
Komentáře (4)