Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 551 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 88,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlina lesní směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vpv
Moje poznámka
Zmrzlina lesní směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vpv
Nejnovější recepty
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 36 minutami
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 2 hodinami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 6 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 18 minutami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
Ajisek před 25 minutami
Celerová polévka s uzeným masem
Fitulka před 34 minutami
Koláč s ovocem a tvarohem
Miri O7 před 1 hodinou
Perník s rybízem
EmaKa před 1 hodinou
Zbojnický guláš
Slavista62 před 5 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 6 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 7 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 8 hodinami
Tématické fráze:
teskoma s chuti,
teskoma nadobi,
teskoma recepty,
teskoma vaření,
teskoma s chutí recepty,
směs na zmrzlinu,
teskoma,
recepty teskoma,
italská zmrzlina recept,
teskoma chutí,
teskoma-recepty,
zmrzlina z lesního ovoce,
teskoma s chuti-recepty,
teskoma s chutí.cz,
vaření teskoma,
teskoma s chuti,
karamelová zmrzlina recept,
teskoma kolac,
nádobí teskoma,
oříšky v karamelu
Suroviny:
směs lesního ovoce mražená,
jogurt bílý,
cukr moučkový,
oříšky kešu,
mandle,
ořechy lískové,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
šlehačka ve spreji
Komentáře (3)