Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané krůtí rizoto

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve uvaříme rýži. Krůtí maso natrháme. Krok 2: Nejlépe na wok pánvi na másle orestujeme mraženou zeleninu, přidáme na kousky natrhané maso, podlijeme vývarem a dusíme cca 7-10 minut dokud se vývar nevydusí. Krok 3: Přidáme rýži a promícháme, můžeme dochutit solí a pepřem.

Zveřejněno 31. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané krůtí rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkkrq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané krůtí rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkkrq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rýže, směs zeleninová, máslo, vývar masový, sůl, pepř, maso pečené

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu