Postup přípravy
cezené švestky, necháme projít varem a vypneme.
Zveřejněno 4. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Moje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 23 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 23 minutami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 58 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 58 minutami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 59 minutami
Carbonara špagety
Moanka před 59 minutami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 1 hodinou
Jednohubky na párty
Moanka před 1 hodinou
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 1 hodinou
Suroviny:
cibule červená,
mrkev,
petržel,
celer,
kompot švestkový,
švestky sušené,
povidla švestková,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
slanina anglická,
omáčka sojová,
mandle,
skořice,
koření do perníku,
ghee,
olej olivový,
pepř,
tymián,
vejce,
mascarpone,
sůl,
tuk hera,
mouka hrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.