Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 693 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 62,08 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka seřízneme a vydlabeme. Odstraníme jádřince a vydlabaný vnitřek jablek dáme do kastrůlku.
Krok 2: Přidáme trochu cukru a zalijeme vodou, asi tak 20 ml. Přidáme citronovou šťávu a podusíme.
Krok 3: Rozmixujeme dohladka a necháme vychladnout.
Krok 4: Do vychladlé směsi přidáme smetanu a vše společně ušleháme.
Krok 5: Takto připravenou pěnou naplníme jablka a podáváme vychlazená.
Krok 6: Pěna se skvěle hodí k lívancům a palačinkám. Ale i samotná, nebo ke sladkému pečivu chutná skvěle.
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmkr
Moje poznámka
Jablečná pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmkr
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 7 minutami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 14 minutami
Domácí pletýnky
Zinzi před 16 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 23 minutami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 2 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 2 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 13 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 13 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 13 hodinami
Suroviny:
jablko,
cukr,
voda,
skořice celá,
šťáva citronová,
smetana ke šlehání
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.