Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 23,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji s máslem zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená vykostěná stehna. Orestujeme a osolíme a opepříme.
Krok 2: Přidáme nakrájený pórek a žampiony.
Krok 3: Chvilku restujeme za stálého míchání a přidáme kari, promícháme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Pod pokličkou dusíme doměkka. Pak vlijeme smetanu a prohřejeme.
Zveřejněno 6. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
máslo,
žampióny,
pórek,
koření kari,
vývar drůbeží,
smetana
Komentáře (5)