Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachová kaše s rýží, varianta Indie, základní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby namáčení hrachu

90 min (70 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby namáčení hrachu)

23. 2. 2023 22:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 686 kJ / 881 kcal
Bílkoviny43,00 g
Tuky2,80 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,04 g
Sůl20,03 g
Sacharidy161,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pro lepší chuť kaše je lepší rýže zvlášť. Hustotu je možné změnit odlitím většiny vody po uvaření. Kaše při chladnutí rychle tuhne. Celkové množství je pak menší.

Pro namočenou rýži je potřeba o něco méně vody na vaření, asi 2,3 ml/g, vody/rýže.

Lze kombinovat s 80 g uvařených krup místo rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hrách žlutý, rýže, voda, sůl

TopRecepty.cz

Hrachová kaše s rýží, varianta Indie, základní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADnRp