Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové řízečky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby marinování masa

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

3. 4. 2023 11:09

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 697 kJ / 1 123 kcal
Bílkoviny129,31 g
Tuky37,14 g
Vláknina4,33 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 2,66 g
Sůl7,07 g
Sacharidy66,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, vejce, solamyl, mouka hladká, omáčka sojová, omáčka worcesterová, hořčice, česnek sušený, tymián sušený, paprika sušená sladká, pepř cayenský, sůl, olej

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADPP3