Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 295 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a štědře posypeme zázvorem.
Krok 2: Cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na sádle dozlatova. Přidáme maso a po obou stranách osmahneme.
Krok 3: Podlijeme nejlépe domácím vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.
Krok 4: Když je maso měkké tak ho vyjmeme, dáme bokem a přikryjeme.
Krok 5: Šťávu necháme vydusit, zaprášíme moukou a po opražení zalijeme vývarem.
Krok 6: Povaříme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
Zveřejněno 13. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6olK
Moje poznámka
Hovězí maso na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6olK
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Suroviny:
kýta hovězí,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
zázvor,
sádlo,
vývar hovězí
Komentáře (3)