Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 70 min

80 min (10 min příprava + 70 min tepelná úprava)

13. 4. 2023 17:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie295 kJ / 70 kcal
Bílkoviny2,13 g
Tuky0,37 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme vývar použijeme na podlití vodu, ale vývar je lepší. Nepoužívám masoxy na dochucení, ale raději si vařím vývary do zásoby a co nespotřebuji hned, tak zamrazuji. Sice to dá práci, ale vyplatí se.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

14. 4. 2023 09:31

Marie Svarcova: Ano je to skvělé, zázvor mám ráda. Dodá pokrmů zajímavou chuť.

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 4. 2023 09:07

:-)<3:yes::yes: velmi dobré, voňavé jídlo z dob našich babiček, často jsem ho dříve vařívala:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: kýta hovězí, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, zázvor, sádlo, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Hovězí maso na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6olK