Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Světlé fazolové brownies

Ten, kdo jednou vyzkouší pečení z fazolové hmoty, rád se k ní vrací. Na první pohled ne zcela běžná surovina přidá dezertům na nutriční hodnotě a přitom neubere nic na chuti. Určitě vyzkoušejte upéct!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

20. 4. 2023 13:44

Suroviny pro 18 kusů

18 kusů

Nutriční hodnoty

Energie4 121 kJ / 985 kcal
Bílkoviny34,55 g
Tuky24,62 g
Vláknina12,14 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy150,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

21. 4. 2023 05:26

Taky zajímavé… 👌😋

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 4. 2023 16:47

:-)<3:yes::yes: líbí se mi recept i provedení :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole červené, vločky ovesné, vejce, mléko, med, koření do perníku, skořice mletá, cukr vanilkový, cukr, prášek do pečiva, pomazánka

TopRecepty.cz

Světlé fazolové brownies

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYxg7