Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gazdovské obalované rolky

Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho zatím chuť přírodního slovenského sýra míjela, ho takto mohou objevit.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

27. 6. 2023 07:20

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 420 kJ / 1 057 kcal
Bílkoviny158,33 g
Tuky45,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 868 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,72 g
Sacharidy2,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - Kuchařka slovenské kuchyně r. 2004. Upraveno, použila jsem přepuštěné máslo a krůtí maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 6. 2023 17:42

RubyRom: :-)Romanko moc děkuji, kupodivu chutnalo i mně i když brynzu zrovna nemusím :-K Přeji krásný zbytek příjemného dne:-K:-K

RubyRom RubyRom

27. 6. 2023 17:38

Skvělé, určitě by mi chutnalo.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso krůtí, máslo, šunka, cibulka jarní, vejce, brynza, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo

TopRecepty.cz

Gazdovské obalované rolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J68q9