Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny a krevetami
Obliba mořských plodů i v našich končinách bez moře stoupá. A krevety jsou nejoblíbenější. Mají ohromnou výhodu a tím je jejich blesková příprava. Přitom jsou velmi lahodné, zdravé a velmi jednoduché na přípravu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 825 kJ / 1 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,13 g |
| Tuky | 7,64 g |
| Vláknina | 30,59 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 611 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 277,43 g |
Postup přípravy
Posypeme petrželkou.
Zveřejněno 30. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRjr
Moje poznámka
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRjr
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 13 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 16 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 2 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 7 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 7 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 9 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 9 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
cibule červená,
paprika,
chilli paprika čerstvá,
krevety,
česnek,
víno bílé,
koření oregáno,
olej olivový,
sůl,
petržel
Komentáře (4)