Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny a krevetami
Obliba mořských plodů i v našich končinách bez moře stoupá. A krevety jsou nejoblíbenější. Mají ohromnou výhodu a tím je jejich blesková příprava. Přitom jsou velmi lahodné, zdravé a velmi jednoduché na přípravu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 825 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,13 g |
Tuky | 7,64 g |
Vláknina | 30,59 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 611 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 277,43 g |
Postup přípravy
Posypeme petrželkou.
Zveřejněno 30. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRjr
Moje poznámka
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRjr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 20 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 41 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
cibule červená,
paprika,
chilli paprika čerstvá,
krevety,
česnek,
víno bílé,
koření oregáno,
olej olivový,
sůl,
petržel
Komentáře (4)