Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na bramborách z remosky jednoduše

Křehká a šťavnatá vepřová krkovička, pečená společně s brambory, přijde vhod jako víkendový oběd, který zasytí do plna a u vašich strávníků sklidí velký úspěch. Příprava není nijak složitá, vše za vás obstará remoska.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava)

20. 11. 2023 22:56

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 290 kJ / 1 264 kcal
Bílkoviny16,44 g
Tuky86,25 g
Vláknina18,14 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy98,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kimlo kimlo

6. 1. 2024 12:36

Vyskúšané, výborné, odporúčam! Mäso je mäkké a šťavnaté, vďaka za recept! :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 11. 2023 09:10

:-)<3:yes::yes: vypadá náramně dobře a určitě tak chutná :-K

mika59 mika59

21. 11. 2023 10:07

magdalenka: Ano, peču i bez smetany, ale s ní je to lepší. Brambory jsou jemně smetanové a maso bylo jako dort. A moc děkuji :-K

magdalenka magdalenka

21. 11. 2023 09:59

Doteraz som piekla obdobne - bez šľahačky, s ňou to bude určite skvelé. Remosku milujem, v podstate aspoň raz do týždňa ju zapínam. Oceňujem hlavne v lete, pečiem vonku na terase.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, česnek, slanina, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, koření na steak, olej

TopRecepty.cz

Krkovička na bramborách z remosky jednoduše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW667