Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marcipánové brambory (Marzipan Kartoffeln)

Marcipánové brambory v sobě snoubí chuť mandlí, pikantního likéru a kakaa. Jsou ideální jako cukroví, které připravíte na poslední chvíli, protože vzniklé těsto může okorat nebo naopak zvlhnout.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 11. 2023 10:23

Suroviny pro 60 kusů

60 kusů

Nutriční hodnoty

Energie12 404 kJ / 2 965 kcal
Bílkoviny59,50 g
Tuky134,50 g
Vláknina44,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy324,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

TIP - Mandlová hmota na vzduchu velmi rychle tvrdne a její povrch pak praská, v lednici bez zakrytí zas hodně vlhne, nejlepší je ji dobře zabalit do fólie a uchovávat ji v lednici.

Zdroj receptu - časopis Receptář č. 12/2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr moučkový, mandle, mandlové aroma, likér mandlový, kakao

TopRecepty.cz

Marcipánové brambory (Marzipan Kartoffeln)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wGG3