Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát se smetanovou omáčkou s liškami

Candát je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejchutnějších ryb. I zapřísáhlí milovníci mořských ryb musí před jeho kvalitou smeknout. Rychlou a jednoduchou úpravu této ryby jen podtrhne luxusní smetanová omáčka s liškami.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

28. 11. 2023 10:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 060 kJ / 970 kcal
Bílkoviny7,82 g
Tuky88,42 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy22,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamarádky, jejíž syn je myslivec a rybář.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 11. 2023 14:54

zuzi777a: :-)"Lišky jsou skvělé a candát podle mne naše nejlepší ryba, Moc děkuji za komentář a přeji krásný den :-K i když při pohledu ven nic hezkého není vidět- šedivo a už hodinu se musí svítit. Br

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

28. 11. 2023 13:38

Jak nemusím houby, tak tohle bych si dala! 👌Krásné a muselo to být výborné.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: candát, citron, sůl, pepř mletý, solamyl, máslo, houby lišky, máslo, kmín celý, pórek, víno bílé, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Candát se smetanovou omáčkou s liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpKkm