Pikantní kuřecí kousky s paprikami
Jste-li milovníci nádechu asijské kuchyně a máte doma pár potřebných surovin, tak přibrzděte u sporáku. Na jedné pánvi orestujete maso i zeleninu. S přílohou, jakou je dobře uvařená rýže nebo těstoviny, si za pár minut můžete pochutnávat.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 939 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,35 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,57 g |
Sacharidy | 39,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí kousky s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28k0
Moje poznámka
Pikantní kuřecí kousky s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28k0
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 17 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Nela20 před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 1 hodinou
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 1 hodinou
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 3 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 5 hodinami
Suroviny:
řízky,
sojová omáčka světlá,
olej,
solamyl,
cibule,
česnek,
pórek,
paprika,
paprika čerstvá bílá,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
cukr krupice,
ocet rýžový,
zelená nať,
cibule sušená smažená
Komentáře (4)