Vepřové ptáčky na víně
Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu, kterou naplníme a podusíme doměkka. Masovou šťávu pak doplníme červeným vínem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,97 g |
| Tuky | 15,32 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ptáčky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bpn
Moje poznámka
Vepřové ptáčky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bpn
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 15 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 20 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 1 hodinou
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 3 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové z kýty,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
špek,
cibule,
protlak,
víno červené,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)
Máš je krásné.