Zapečená zelenina s parmazánem
Pečená zelenina se dá v parném létě jíst i studená, čímž nás příjemně osvěží. Ať už zvolíte jakoukoli kombinaci zeleniny, vždy si pochutnáte. Je to prostě takové skvělé jídlo co dům dal! Jakou zeleninu a bylinky zvolíte vy, je jen na vás…
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,49 g |
Tuky | 90,18 g |
Vláknina | 121,98 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 5,98 g |
Sacharidy | 89,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala v jednom ze starých vydání časopisu Gurmet. S obsahem zeleniny si můžeme pohrát. A když do zeleniny vmícháme sýr (např. Goudu), jen jídlu přilepšíme…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2024 12:34
Měj hezký den…
7. 2. 2024 12:34
Pěkný den přeji…
7. 2. 2024 09:34
6. 2. 2024 22:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 19 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 4 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 7 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 42 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 45 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zapéct palačinky s tvarohem. Udělejte z oblíbených palačinek ještě luxusnější dobrotu
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Suroviny: celer, kedlubna, brokolice, máslo, mandle sekané, vývar zeleninový, parmazán, pepř mletý, sůl, koření na grilovanou zeleninu
Zapečená zelenina s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2jrK
4 názory