Smetanová bylinková omáčka se svítkem a uzeným masem
Výbornou smetanovou omáčku plnou čerstvých voňavých jarních bylin podáváme s nadýchaným smaženým svítkem a plátkem uzeného masa nebo vejci vařenými natvrdo. Takový chod může být i součástí velikonoční hostiny.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 171 kJ / 1 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,06 g |
Tuky | 110,42 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 126,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová bylinková omáčka se svítkem a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689Wl
Moje poznámka
Smetanová bylinková omáčka se svítkem a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689Wl
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 13 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 16 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 16 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 23 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Daňčí ragú
Neregistrovaný před 2 minutami
Bramborová polévka od babičky
Neregistrovaný před 7 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 20 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 23 minutami
Zeleninová kmínová polévka
Neregistrovaný před 28 minutami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 53 minutami
Dortový korpus vanilkový
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Poctivá česká koprovka podle hospodských receptur
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá,
pažitka,
sůl,
ocet,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
sůl,
olej,
uzené maso vařené,
vejce
Komentáře (4)