Krůtí nudličky se sušenými rajčaty a olivami
Z krůtího masa můžete připravit spoustu rozličných pokrmů. Nudličky se sušenými rajčaty a olivami příjemně voní po bylinkách a připravit je zvládnete velice rychle. Hotový pokrm podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,24 g |
| Tuky | 17,66 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 7,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí nudličky se sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZyrp
Moje poznámka
Krůtí nudličky se sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZyrp
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová pomazánka
Kamuna před 32 minutami
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 4 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 5 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 6 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 6 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 7 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 7 hodinami
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř drcený,
škrob,
olej olivový,
víno bílé,
rajče naložené,
cibule,
rajče sušené,
pasta rajčatová,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
parmazán,
těstoviny
Komentáře (3)