Panenka s červenou čočkou
Vepřová panenka se řadí mezi jemná masa a jejich příprava je snadná. Doměkka upečené plátky masa doplníme smetanovou červenou čočkou se slaninou a sušenými rajčaty. Bylinky se pak postarají o dokonalé dochucení.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,84 g |
Tuky | 66,16 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 983 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka s červenou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z0p
Moje poznámka
Panenka s červenou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z0p
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 12 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 7 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 7 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 9 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 10 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 12 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 13 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 13 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 13 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
čočka červená,
rajče sušené,
slanina anglická,
smetana na vaření,
parmazán,
sůl,
koření steakové,
pepř mletý,
vývar masový,
jíška tmavá instantní,
jíška světlá,
olej,
máslo,
petrželka,
tymián
Komentáře (3)