Jablkový koláč s ořechovou drobenkou
Jablka, vlašské ořechy a skořice tvoří osvědčenou podzimní klasiku. Vychutnáme si ji i v tomto koláči ze strouhaných jablek, nadýchaného těsta a křupavé ořechové drobenky. Pro ještě lepší chuť ho můžeme podávat politý karamelem.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 338 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,15 g |
Tuky | 118,27 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 993 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 440,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč s ořechovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319Lx
Moje poznámka
Jablkový koláč s ořechovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319Lx
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
vejce,
cukr krupice,
voda,
sůl,
jablko,
cukr skořice,
šťáva citronová,
cukr třtinový,
máslo,
skořice mletá,
ořechy vlašské
Komentáře (2)