Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 12 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
lunav1 před 14 minutami
Tortilla s vejci a sýrem
Adelkaezra před 22 minutami
Rajská omáčka z rajských
KatkaCechova před 31 minutami
Kančí guláš
Koubicka před 7 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 8 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 10 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 10 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 10 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 10 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 11 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.