Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 4 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené červené zelí s povidly
brtna před 22 minutami
Citronová bábovka
Cinderka před 30 minutami
Banánové lívance mňam
VeruH. před 1 hodinou
Boloňské špagety
brtna před 2 hodinami
Anglické bochánky k čaji (scones)
MarieeA před 3 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 3 hodinami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 4 hodinami
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 4 hodinami
Rýže s hráškem
Merylas před 4 hodinami
Ořechy v karamelu
Merylas před 4 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.