Kapr se zeleninou z parního hrnce
Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce chutná skvěle. Na závěr ji ještě posypeme opečenou řeřichou a pancettou.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr se zeleninou z parního hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Yjl
Moje poznámka
Kapr se zeleninou z parního hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Yjl
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 2 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 1 hodinou
Krémová květáková polévka
zdenioka před 1 hodinou
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 1 hodinou
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 1 hodinou
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 2 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 3 hodinami
Suroviny:
kapr,
brambory,
zelenina,
řepa červená,
cibule červená,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
pancetta,
máslo,
citron,
sůl,
pepř mletý,
řeřicha
Komentáře (1)