Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří podkůvky s mandlovou krustou

Porce kapra nemusí být pouze obalovanou klasikou. Připravte je zapečené v troubě, provoněné máslem, kořením, cibulkou a bylinkami, navíc s chutnou a křupavou krustičkou z toustového chleba a sekaných mandlí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby pokapeme citronem, zespodu je osolíme a položíme do zapékací misky potřené máslem. Krok 2: Toustový chléb rozdrobíme, přidáme mandle, petrželku, nakrájenou cibuli, koření, sůl a promícháme. Krok 3: Směsí posypeme porce ryby, přitlačíme a na povrch položíme plátky másla. Pečeme na 190 °C dorůžova.

TIP: Kapr na talíři

Zveřejněno 25. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří podkůvky s mandlovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31jmn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří podkůvky s mandlovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31jmn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, máslo, mandle, chléb toustový, cibule červená, petrželka, sůl, pepř mletý, koření grilovací, citron

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu