Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Porce kapra nemusí být pouze obalovanou klasikou. Připravte je zapečené v troubě, provoněné máslem, kořením, cibulkou a bylinkami, navíc s chutnou a křupavou krustičkou z toustového chleba a sekaných mandlí.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jmn
Moje poznámka
Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jmn
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 44 minutami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 23 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno 7. 10. 2025 10:26:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka
Majkaa před 51 minutami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 1 hodinou
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 2 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 4 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 4 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 4 hodinami
Cuketový koláč
Jindriskas před 6 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Jindriskas před 6 hodinami
Suroviny:
kapr,
máslo,
mandle,
chléb toustový,
cibule červená,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
citron
Komentáře (1)