Zimní zdroj vitamínů
V zimě potřebujeme dostatečný přísun vitamínů, které můžeme snadno získat i ze stravy. Pokud jste zastánci tradiční kuchyně, inspirujte se a připravte na chladné dny směs řízného křenu a svěžího jablka. Jistě vás to nakopne.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní zdroj vitamínů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MAY
Moje poznámka
Zimní zdroj vitamínů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MAY
Nejnovější recepty
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový likér
daninako před 43 minutami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 50 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 56 minutami
Hrstková polévka
lunav1 před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 3 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 10 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 11 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 12 hodinami
Suroviny:
křen,
jablko,
cukr krystal,
ocet
Komentáře (1)