Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Vepřová líčka s žampionovou omáčkou mají díky šajvěji výraznou a lahodnou chuť, která je zjemněná smetanou. Pokrm se hodí spíše pro slavnostnější příležitosti a skvěle chutná s karlovarským knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oPm
Moje poznámka
Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oPm
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 9 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 11 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejluxusnější křídla v mém životě
mikrogen před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Venduse před 3 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Sonisko před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
MiskaM před 4 hodinami
Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou
Pepajz před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 7 hodinami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 7 hodinami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 7 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
sádlo,
žampióny,
šalvěj čerstvá,
šalvěj sušená,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)