Krkonošské holubky
Plněné kapustové listy, takzvané holubky, nemusí mít pouze náplň z masa. Listy můžete naplnit restovanými čerstvými houbami s rýží. Tento velice chutný a bezmasý pokrm podáváme s vařenou rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Moje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Nejnovější recepty
Makovec pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 14 hodinami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 21 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Frana74 před 10 hodinami
Letní kuře z jednoho pekáčku
Eli58 před 12 hodinami
Hrnková bábovka "mrkev-ananas"
wakrim před 13 hodinami
Indiánské plecko
Vladka7155 před 14 hodinami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 14 hodinami
Asijská kachní prsa
Sahula před 14 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 15 hodinami
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 15 hodinami
Okurkový salát
Falcone před 15 hodinami
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 15 hodinami
Suroviny:
listy kapustové,
houby čerstvé,
rýže,
cibule,
paprika čerstvá červená,
vejce,
olej,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
mouka hladká
Komentáře (4)