Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Lahodné spojení korpusu z karamelových sušenek, jemného tvarohového krému, šťavnaté jablečné vrstvy a křupavé drobenky. Dort navíc krásně voní perníkovým kořením. Ochutnejte a určitě nebudete litovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68wY
Moje poznámka
Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68wY
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 5 hodinami
Suroviny:
sušenky karamelové,
máslo,
tvaroh plnotučný,
tvaroh polotučný,
smetana zakysaná,
vejce,
koření do perníku,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
jablko,
med,
pudink vanilkový,
koření do perníku,
sušenky karamelové,
máslo,
cukr,
mouka hladká
Komentáře (1)