Slaný koláč s brynzou
Výborný kynutý slaný koláč s náplní ze slaniny a brynzy, posypaný parmazánem, chutná skvěle teplý, i studený. Pokud jej vašim strávníkům jednou připravíte, budou se jej dožadovat pravidelněji.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKVv
Moje poznámka
Slaný koláč s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKVv
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 5 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 6 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 9 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
brynza,
slanina anglická,
cibule,
parmazán,
olej,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)