Kroupový pilaf
Kroupy patří mezi tradiční suroviny české kuchyně. Pokud si s nimi příliš nevíte rady, vyzkoušejte toto dobré a vydatné jídlo s kroupami a mletým vepřovým masem. Není to nic složitého a jistě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6WVX
Moje poznámka
Kroupový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6WVX
Nejnovější recepty
Povidlový moučník
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí na medu
Přidáno před 10 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špecle s uzeným a špenátem
kamilkamil před 1 hodinou
Hajducká polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 2 hodinami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 2 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 10 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 11 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 12 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
rajče,
kroupy,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
sádlo,
petrželka
Komentáře (1)