Kroupový pilaf
Kroupy patří mezi tradiční suroviny české kuchyně. Pokud si s nimi příliš nevíte rady, vyzkoušejte toto dobré a vydatné jídlo s kroupami a mletým vepřovým masem. Není to nic složitého a jistě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6WVX
Moje poznámka
Kroupový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6WVX
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 6 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 8 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 9 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka
Kajkajak před 2 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 26 minutami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 51 minutami
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 1 hodinou
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 1 hodinou
Vitacitový koláč
cuprova denisa před 2 hodinami
Halušky s brynzou
magdalenka před 3 hodinami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 3 hodinami
Škvarky z DP
magdalenka před 3 hodinami
Česnekové buchty
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
rajče,
kroupy,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
sádlo,
petrželka
Komentáře (1)