Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
Falafel z klíčené cizrny
Přidáno před 5 hodinami
Králičí stehna s hráškovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Italský salát se zelím
Přidáno 24. 3. 2025 21:26
Krémové koňakové řezy
Přidáno 24. 3. 2025 21:20
Sirup z černého bezu
Přidáno 24. 3. 2025 21:10
Gnocchi s houbami
Přidáno 24. 3. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková zmrzlina s tvarohem
Martina68 před 1 hodinou
Ananasové řezy
mamina58 před 2 hodinami
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
El.Magios před 3 hodinami
Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce
Fulda před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Ketynna před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Tereza Elizabeth před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Evajs78 před 5 hodinami
Chutné vafle
Pisarak před 7 hodinami
Hospodský zelný salát
kucharka-snu před 7 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
petrželka,
rozmarýn,
tymián,
koření na ryby
Komentáře (1)