Povidlovník z odpalovaného těsta
Příprava odpalovaného těsta sice působí složitě, když ale správně dodržíte postup, není se čeho bát. Těsto je po upečení nadýchané a křupavé. S tvarohovým krémem a voňavou povidlovou náplní tvoří sváteční a lahodný dezert.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Moje poznámka
Povidlovník z odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ713
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 13 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 13 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 6 minutami
Cikánský řízek
Vasrmanka před 34 minutami
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 42 minutami
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 49 minutami
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 53 minutami
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 2 hodinami
Bramboračka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 14 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 15 hodinami
Suroviny:
olej,
voda,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
smetana ke šlehání,
tvaroh polotučný,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum
Komentáře (1)