Malostranský krůtí plátek
Krůtí maso je dobře stravitelné, obsahuje málo tuku a při správně přípravě je velmi chutné. Připravte ho v kombinaci s anglickou slaninou a šunkou, jako přílohu zvolte například opečené brambory a určitě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malostranský krůtí plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z3Q
Moje poznámka
Malostranský krůtí plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z3Q
Nejnovější recepty
Vepřová sekaná na pečeném česneku a cibulích z pomalého hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 6 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 7 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 8 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 8 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 9 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 13 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 14 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 15 hodinami
Suroviny:
prsní řízek,
cibule,
slanina anglická,
šunka od kosti,
sůl,
pepř mletý,
olej,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (1)