Malostranský krůtí plátek
Krůtí maso je dobře stravitelné, obsahuje málo tuku a při správně přípravě je velmi chutné. Připravte ho v kombinaci s anglickou slaninou a šunkou, jako přílohu zvolte například opečené brambory a určitě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malostranský krůtí plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z3Q
Moje poznámka
Malostranský krůtí plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z3Q
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 21 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 21 minutami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 47 minutami
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 1 hodinou
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 2 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 2 hodinami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 3 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 6 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 14 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 14 hodinami
Suroviny:
prsní řízek,
cibule,
slanina anglická,
šunka od kosti,
sůl,
pepř mletý,
olej,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (1)